Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2021

Gösterim: 366

Kayıt ve Yayın Olanakları

 

 

SEMPOZYUMUMUZDA KAYIT VE KATILIM ÜCRETİ ALINMAYACAKTIR.

 

Seyahat ve konaklama giderleri katılımcıların kendisi tarafından karşılanacaktır.

  

2018 ve 2019 yıllarında Uluslararası nitelikte yapılan Bandırma ve Çevresi Sempozyumu,  2021 yılında pandemi koşulları nedeniyle, uluslararası katılımla yapılamayacaktır. Bu nedenle Sempozyumda sunulacak bildiriler doğrudan Akademik Teşvik ve Doçentlik kriterleri kapsamında kullanılamayacaktır.

 

Özet ve tam metin tüm bildiriler, hakem değerlendirme sürecinden geçirilecektir. Sunulması ve yayınlanması uygun görülen bildirilerden editörler ve moderatörlerin değerlendirmesiyle seçilecek olanlar, hakem değerlendirmesini müteakiben, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi’nin Bandırma ve Çevresi Özel Sayısı’nda veya Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi’nde(YEAD) yayınlanabilecektir. Yazarların bu duruma ilişkin taleplerini, ilk başvuru esnasında iletmeleri gerekmektedir. Sempozyumda sunulan ve belirtilen dergilerde yayınlanamayan bildiriler, elektronik ISBN numaralı PDF Tam Metin Sempozyum Kitabı’nda yayınlanacaktır.

 

 

 

Kayıt ve bildiri özeti kabul işlemleri başlamıştır.

 

"Sempozyum davet mektupları", bildiri özeti kabul edilen tüm yazarların kayıt esnasında verecekleri e-posta adreslerine iletilecektir. Eğer sempozyum davet mektubunuz ulaşmaz ise, lütfen Sempozyum Sekretarya'sı ile irtibat kurunuz.