Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2021

Gösterim: 340

Hakkında

Değerli Bilim İnsanları;

Sizleri, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesinin evsahipliğinde 17-18 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Bandırma ve Çevresi Sempozyumu’na (BCS’21) (Symposium of Bandirma and its Surroundings) davet etmekten büyük onur duyarız. 

Balıkesir ilimizin Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas, Marmara ve Susurluk ilçeleri ile ilgili olmak kaydıyla ve kapsama giren konular çerçevesinde, araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler, yöneticiler ve karar alıcıların bir araya getirilmesi amaçlanmıştır. 

BCS’21; tarih, ekonomi, akıllı ulaşım vb. pek çok konuda katılımcılara, bölge ile ilgili uygulamalı ve teorik konuları sunma, tartışma ve paylaşma fırsatı sağlayacaktır. 

Sizlere araştırmanızı, uzmanlığınızı ve tecrübenizi, meslektaşlarınızla paylaşabilecek bir atmosfer ve imkân sağlamaktan onur ve mutluluk duymaktayız.

En iyi dileklerimle, 

 

 

Sempozyum Başkanı 

Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR 
(Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü)

 

 

 

Sempozyum Tarihi: 17-18 Eylül 2021

Yer: Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kampüsü*

* Sempozyumun yüzyüze yapılması planlanmıştır. Ancak, gelişmelere ve Pandemi koşullarına göre tamamen çevrim içi (uzaktan) yapılması ile ilgili karar alınması durumunda, Ağustos Ayı içerisinde duyuru yapılacaktır.